Ασφάλεια

Όταν πρόκειται για την ασφάλεια του οργανισμού σας, πρέπει να εξασφαλιστεί ότι ο οργανισμός μπορεί να διαχειριστεί με ασφάλεια συσκευές δικτύου, ότι προστατεύεται από κακόβουλους και μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και φυσικά ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα αποθηκευμένα δεδομένα. Γι’αυτό στη Lexmark, έχουμε σχεδιάσει συσκευές με συγκεκριμένες δυνατότητες, ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες αυτές.

Οι συσκευές μας παρέχουν high-end χαρακτηριστικά που προστατεύουν εταιρικά έγγραφα και τα δεδομένα σας καθ’ όλη τη ροή εργασίας – από τα δεδομένα που διέρχονται στο δίκτυό σας μέχρι την έξοδο των παραγόμενων σελίδων στον εκτυπωτή σας.

Το παρακάτω pdf αρχείο εξηγεί τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μας, τα οφέλη και συζητά τα τέσσερα τμήματα ασφαλείας που βοηθούν στην προστασία των δεδομένων των χρηστών και της συσκευής:

Ασφαλής απομακρυσμένη διαχείριση

Ασφαλής διασύνδεση δικτύου

Ασφάλεια δεδομένων

Ασφαλής πρόσβαση

Μάθετε πόσο εύκολο είναι να κλειδώσετε δικτυακές συσκευές, καθώς αντίστοιχα και να τις διαχειριστείτε εξ αποστάσεως με ασφάλεια. Είτε εναλλάσσετε μηχανές μέσα σε ένα εταιρικό περιβάλλον ή πραγματοποιείτε προσθήκη στο υφιστάμενο εξοπλισμό σας, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ασφάλειά τους – λύση η οποία έρχεται ενσωματωμένη στο δικό μας firmware – και να προσαρμόσετε τις αντίστοιχες παραμέτρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Ασφαλής απομακρυσμένη διαχείριση
Ασφαλής διασύνδεση δικτύου
Ασφάλεια εκτυπώσεων
Ασφαλής πρόσβαση
Κατεβάστε το αρχείο