Νέα Ενημερωτική Δράση της Lexmark, Νέα Γενιά Έγχρωμων Συσκευών

Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία και Fyrom δημιούργησε διαδικτυακή ενημερωτική εκστρατεία με τη νέα γενιά έγχρωμων laser Α4 εκτυπωτών και έξυπνων πολυμηχανημάτων της Lexmark, δίνοντας τη δυνατότητα αγοράς της πλειονότητας των νέων μοντέλων μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος Loyalty Net το οποίο κατοχυρώνει στον χρήστη προνομιακή τιμή αγοράς και εξασφαλίζει μοναδικά χαμηλό κόστος χρήσης για 3 έτη! Συγκεκριμένα:

  • Έως 45% μείωση κόστους εκτύπωσης.

  • 100% διασφάλιση προνομιακά χαμηλών τιμών συσκευών και αναλωσίμων σταθερών για 3 έτη.

  • Ανανέωση εξοπλισμού με συσκευές κορυφαίας απόδοσης, υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού λειτουργικού κόστους.

  • Αύξηση παραγωγικότητας στη διαχείριση εγγράφων.

Η νέα γενιά έγχρωμων laser Α4 εκτυπωτών και έξυπνων πολυμηχανημάτων της Lexmark αποτελούμενη από τις σειρές CS720, CS725, CX725 και CS820, CX820, CX825 & CX860 διαθέτει πλήθος νέων δυνατοτήτων και βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως:

  • Ποιότητα και ακρίβεια της χρωματικής αποτύπωσης που καταπλήσσει περισσότερο από ποτέ

  • Τεχνολογία που μειώνει το ενεργειακό αποτύπωμα και εξοικονομεί αναλώσιμο μειώνοντας δραστικά τη σπατάλη

  • Προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και εξατομικευμένες λύσεις που συνδέουν τους ανθρώπους με τις πληροφορίες και μεγιστοποιούν τα επίπεδα παραγωγικότητας

  • Έγχρωμος εκτυπωτής που μπορεί να λειτουργήσει και μόνο ως ασπρόμαυρος με το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης1

Η καμπάνια υλοποιείται μέσα από τον ιστότοπο www.loyaltynet.infolex.gr, όπου και παρουσιάζονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς έγχρωμων συσκευών της Lexmark καθώς και τα μοναδικά πλεονεκτήματα του προγράμματος Loyalty Net.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά έγχρωμων συσκευών της Lexmark και τους προνομιακούς όρους του προγράμματος Loyalty Net, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση πωλήσεων της Infolex στο 210 6722230.

Μη χάνετε χρόνο! Ενημερωθείτε άμεσα και επωφεληθείτε πολλαπλά!

1 Ο εκτυπωτής εξακολουθεί να εκτυπώνει Α/Μ σελίδες ακόμα και εάν έχουν εξαντληθεί ένα ή περισσότερα έγχρωμα toner cartridges (CMY) , με δήλωση λειτουργίας black only mode κατά την εκτύπωση.

 

 

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου