Η lexmark ηγέτιδα από το IDC

 

Η Lexmark αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα εταιρεία από το IDC MarketScape για τις εκτυπωτικές λύσεις που προσφέρει παγκοσμίως στο αποκεντρωμένο εργατικό δυναμικό.

Η Lexmark παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για την ασφαλή εκτύπωση και διαχείριση εγγράφων στα σύγχρονα υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

 

Η αξιολόγηση προμηθευτών από το IDC MarketScape απέδωσε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα στις λύσεις της Lexmark:

 

  • Υποστήριξη Ευέλικτου Εργασιακού Περιβάλλοντος: «Oι εκτυπωτικές συσκευές της Lexmark στοχεύουν στην υποστήριξη ενός πιο ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας. Η εταιρεία στοχεύει σε μια σειρά συσκευών με μικρές διαστάσεις και δυνατότητα σύνδεσης στο cloud. Άλλα σημαντικά, ευέλικτα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης (native firmware) στην πλατφόρμα Cloud Fleet Management (CFM) που επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείρισή τους, με σκοπούς τη διασφάλιση της ασφάλειας, του ελέγχου και της ορατότητας του εκτυπωτικού στόλου».

  • Λύσεις Cloud και IoT: «Η Lexmark τοποθετείται σε λύσεις που βασίζονται στο cloud καθώς και στο IoT για να εξελίξει τις εκτυπωτικές λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της. Ένα παράδειγμα είναι το πρόγραμμα “Smart Refresh” μέσω του οποίου η Lexmark προσφέρει τη δυνατότητα της ανανέωσης συσκευών μέσω του προσδιορισμού του κύκλου της ζωής τους, βάσει δεδομένων χρήσης και απόδοσης, έναντι των όρων που προβλέπονται σε συμβάσεις και συχνά οδηγούν σε πρόωρες ή ύστερες αντικαταστάσεις του εξοπλισμού».

  • Μαρτυρίες Συνεργατών και Πελατών: Η αξιολόγηση του IDC MarketScape περιλαμβάνει σχόλια από έναν συνεργάτη και πελάτη της Lexmark. «Τόσο η ασφάλεια όσο και η χρήση του cloud αποτελούν σημαντικά κριτήρια για την ικανοποίηση του αποκεντρωμένου εργατικού δυναμικού. Ο συνεργάτης ανέφερε ότι η Lexmark υπερέχει και στις δύο αυτές κατηγορίες, με ειδική μνεία στις δυνατότητες διαχείρισης του cloud, ως εταιρεία που μπορεί να «αλλάξει το παιχνίδι». Πέραν αυτού, «σε μια άλλη περίπτωση που αφορούσε σε πελάτη, το βασικό κριτήριο που εξασφάλισε τη θέση της Lexmark ως τον κύριο πάροχο λύσεων εκτύπωσης και απεικόνισης ήταν η ικανότητά της να υποστηρίξει έναν οργανισμό με παγκόσμια παρουσία και να δομήσει το συμβόλαιό του όπως αυτός επιθυμούσε...»

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου