Γιατί να επιλέξετε τις έξυπνες συσκευές GO Line

Γιατί να επιλέξετε τις «έξυπνες» συσκευές GO Line™ της Lexmark

Οι εκτυπωτές συνεχίζουν και σήμερα να αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο για κάθε εταιρεία, γι’ αυτό και η σειρά «έξυπνων» συσκευών GO Line της Lexmark σχεδιάστηκε για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες αξιολογήσεις και εγκωμιαστικές κριτικές των Lexmark Go Line συσκευών καθώς και τις καλύτερες “best of best” αναφορές βραβείων. 

Top 10 αναφορές, βραβεία και κριτικές για τη σειρά «έξυπνων» συσκευών GO Line™ της Lexmark

  1. «..ο πιο πρόσφατα δημοφιλής μεσαίας κατηγορίας μονόχρωμος εκτυπωτής για γραφεία που καλούνται να εκτυπώνουν αρκετές χιλιάδες σελίδα κάθε μήνα».

PC MAGAZINE

Lexmark Black and White Laser Printer – MS431dw

  1. «Είναι εξαιρετικός για ασπρόμαυρη εκτύπωση. Είναι πολύ οικονομικός, καθώς έχει χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα και μπορεί να αποδώσει πολλές σελίδες πριν χρειαστεί να γίνει η αντικατάσταση του τόνερ. Διατίθενται επίσης και δοχεία μελάνης μεγαλύτερης χωρητικότητας, που είναι πολύ σημαντικό και βολικό. Αυτός ο εκτυπωτής έχει επίσης τη δυνατότητα να εκτυπώνει έως και 35 σελίδες το λεπτό».

RTINGS

Lexmark Black and White Printer 2-series (B2236dw)

  1. Ο καλύτερος μονόχρωμος laser εκτυπωτής για γραφεία: "Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Εύκολος στη χρήση."

PC MAGAZINE

Lexmark Black and White Printer – MS431dw

  1. «Μπορεί να εκτυπώσει γρήγορα ένα έντυπο 30 σελίδων σε λιγότερο από ένα λεπτό».

RTINGS

Lexmark Black and White Printer 2-series (B2236dw)

  1. «Ένας δυναμίτης για το γραφείο.. Ζυγίζει μόλις 9.9 κιλά …είναι αρκετά μικρός για να χωράει άνετα στα περισσότερα γραφεία και αρκετά ελαφρύς για να μετακινείται ή να μεταφέρεται ανάλογα με τις ανάγκες».

PC MAGAZINE

Lexmark Black and White All-in-One 2-series - (MB2236adw)

  1. Τα καλύτερα πολυμηχανήματα για το 2022: «Ιδανικό για όσους αναζητούν χαρακτηριστικά ασφαλείας».

TECHRADAR

Lexmark Black and White All-in-One 2-series - (MB2236adw)

  1. «ένας άριστης κατασκευής εκτυπωτής με ανθεκτικότητα και στιβαρότητα»

RTINGS

Lexmark Black and White Printer 2-series - B2236dw

  1. #1 Καλύτερος Εκτυπωτής για Μικρές Επιχειρήσεις για το 2022: «Συμπαγής laser εκτυπωτής με εξαιρετική διάθεση». «...πιστεύουμε ότι αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει τη βέλτιστη αναλογία μεταξύ δυνατοτήτων, αξίας και ποιότητας εκτύπωσης για μικρές επιχειρήσεις».

 

TECHRADAR

Lexmark Color All-in-One 3-series - MC3326i

 

  1. "Υποστηρίζει όχι μόνο την εύκολη χρήση βασικών λειτουργιών και εργασιών, αλλά περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένους συνδέσμους cloud που σας βοηθούν να αποθηκεύετε σαρώσεις και να ανακτάτε αρχεία από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud. (Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες Box, Dropbox, Google Drive και Microsoft OneDrive).

 

PC MAGAZINE

Lexmark Color All-in-One – (MC3426ADW)

  1. «Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι εκτυπώνει αθόρυβα με μέγιστη ένταση 49 dB, δηλαδή πιο αθόρυβα από τα περισσότερα σύγχρονα πλυντήρια πιάτων..»

THE BALANCE SMB

Lexmark Color All-in-One 2-series - MC3224i

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα έναντι των μεγαλύτερων ανταγωνιστών - την ικανότητα να ενεργούν και να λαμβάνουν αποφάσεις γρήγορα. Το να παραμένει κανείς ενήμερος για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δεν αρκεί πλέον για μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση (SMB) για να παραμείνει ανταγωνιστική σε αυτό το ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον.

Ο σημερινός επιχειρηματίας θέλει απλές, έξυπνες συσκευές - εύκολες στην εγκατάσταση και γρήγορες στη σύνδεση. Οι «έξυπνες» συσκευές GO Line™ της Lexmark κάνουν την εκτύπωση ευκολότερη με τις καλύτερες λύσεις και την πιο προηγμένη τεχνολογία στον κλάδο.

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου