Αυξήστε την παραγωγικότητα

Η Lexmark, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα λύσεων απεικόνισης και IoT, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα στην αγορά εννέα νέων Α4 α/μ και έγχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων. Οι συσκευές προσφέρουν αυξημένα επίπεδα ασφάλειας και βιωσιμότητας, επεκτασιμότητα των ενσωματωμένων λύσεων καθώς και εξαιρετικές αποδόσεις.

Σχεδιασμένες για την κάλυψη των αναγκών μεσαίων και μεγάλων ομάδων εργασίας, με μηνιαίους όγκους εκτυπώσεων έως 10.000 σελ. (έγχρωμες συσκευές) ή 20.000 σελ. (α/μ συσκευές), οι νέοι εκτυπωτές και πολυμηχανήματα καλύπτουν μεγάλο εύρος λειτουργικότητας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αυτόνομα είτε ως μέρος ενός εκτυπωτικού στόλου.

Η τυπική τους λειτουργικότητα περιλαμβάνει την ασύρματη σύνδεση, την υψηλή χωρητικότητα τροφοδοσίας χαρτιού και την πρόσθια θύρα USB για τη σύνδεση πληκτρολογίου και καρταναγνώστη.

Η οθόνη αφής τύπου tablet διευκολύνει την αλληλεπίδραση με τις συσκευές και είναι απλή στον καθαρισμό.

 

Οι συσκευές έχουν ενσωματωμένο το Trusted Platform Module (TPM) της Lexmark το οποίο περιλαμβάνει δυνατότητες ταυτοποίησης (on-board authentication), ελέγχου της ακεραιότητας του συστήματος (system integrity checks) και κρυπτογράφησης για τη δημιουργία ενός μοναδικού ψηφιακού αποτυπώματος και αυξημένων επιπέδων ασφάλειας.

 

Οι νέες Α4 έγχρωμες (CX635adwe, CX532adwe, CS632dwe, CS531dw) και α/μ (MX632adwe, MX532adwe, MS632dwe, MS631dw and MS531dw) συσκευές:

 

  • Αυξάνουν την παραγωγικότητα: με βελτιωμένα χαρακτηριστικά όπως standard ασύρματη συνδεσιμότητα, πολλαπλούς τροφοδότες χαρτιού και προαιρετικό εξάρτημα εύκολης συρραφής (πολυμηχανήματα) επιτρέπουν τη γρήγορη εκτέλεση εργασιών

  • Είναι ανθεκτικές: κατασκευασμένες με ανθεκτικά εξαρτήματα και ατσάλινα πλαίσια, έχουν διάρκεια ζωής επτά ή περισσότερα έτη, για λειτουργία ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε σκληρά περιβάλλοντα

  • Προσφέρουν ασφάλεια: τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας προστατεύουν τα δεδομένα, τις συσκευές και τα δίκτυά σας

  • Είναι «έξυπνες»: εφοδιασμένες με αισθητήρες «IoT» που παρακολουθούν εκατοντάδες σημεία δεδομένων (data points), καθιστούν τη διαχείρισή τους απλή και δεν απαιτούν την εμπλοκή του τμήματος πληροφορικής*

  • Συμβάλουν στη βιωσιμότητα: διαθέτουν πιστοποιήσεις Energy Star®, RoHS και EPEAT® Silver, οι οποίες καλύπτουν τις αυστηρότερες περιβαλλοντικές απαιτήσεις, βοηθώντας στην επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας

 

* Ορισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες απαιτούν σύνδεση με την υπηρεσία «Lexmark Cloud Services» και είναι διαθέσιμες μέσω αυτής. Επιπλέον λύσεις και υπηρεσίες υπάρχουν διαθέσιμες για τους πελάτες υπηρεσιών «MPS» και «IoT» της Lexmark.

 

Δείτε το σχετικό video:

New Lexmark 5- and 6-series

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου