Η Lexmark Παγκόσμιος Ηγέτης στην Ασφάλεια Εκτυπωτών ( Quocirca )

Η έκθεση, με τίτλο The Print Security Landscape 2020, αναφέρει ότι η ασφάλεια της εκτυπωτικής υποδομής σε περιβάλλοντα γραφείου και σπιτιού «πρέπει να αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα» και περιγράφει τη Lexmark ως ηγέτη «με ολοκληρωμένη πρόταση σε επίπεδα προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας εκτυπώσεων».

 

Η προσέγγιση «Ασφαλής εκ Σχεδιασμού» (Secure by Design) της Lexmark και η δέσμευσή της για έναν Ασφαλή Κύκλο Ζωής Ανάπτυξης και Παροχής Software μνημονεύονται ως παράγοντες που επιτρέπουν τη «διαφανή και ολοκληρωμένη αναπτυξιακή διαδικασία», η οποία είναι σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει όλες τις πτυχές που άπτονται της ασφάλειας, από τον προγραμματισμό έως τη σχεδίαση και την υλοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης της ποιότητας, της κυκλοφορίας και της συντήρησης.

 

Η έκθεση σημειώνει επίσης ότι η Lexmark είναι ο πρώτος κατασκευαστής εκτυπωτών που λαμβάνει την πιστοποίηση ISO 24243 εξ’ ολοκλήρου σε μια συσκευή. Η αναγνώριση πιστοποίησε την ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας της Lexmark, από την ανάπτυξη των προϊόντων της, έως την κατασκευή και τη διανομή τους.

 

Η έκθεση της Quocirca ακολούθησε την κυκλοφορία του MarkVision Enterprise 4.0 της Lexmark, ένα λογισμικό ασφαλείας σχεδιασμένο να απλοποιεί τη διαχείριση και την εφαρμογή ενημερώσεων πολιτικών ασφάλειας σε στόλους συσκευών, το οποίο διατίθεται δωρεάν στους πελάτες της Lexmark.