Η σειρά πολυλειτουργικών συσκευών GO Line της Lexmark απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις!

Το πολυμηχάνημα Lexmark MB3442adw αποσπά το κορυφαίο βραβείο από την Better Buys και την PCMag.com.

 

Η Lexmark, παγκόσμιος ηγέτης στις εκτυπωτικές λύσεις, ανακοίνωσε ότι το πολυμηχάνημα MB3442adw της νέας σειράς Lexmark GO Line™ τιμήθηκε από την Better Buys και την PCMag.com με την περιζήτητη διάκριση «Editor's Choice». Το MB3442adw είναι μία μικρού μεγέθους, οικονομική, μονόχρωμη συσκευή με ταχύτητα 40 ppm, η οποία προσφέρει λειτουργίες σάρωσης διπλής όψης, αντιγραφής και φαξ, με ψηφιακή οθόνη αφής και ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη χρήση.

 

Βραβείο Better Buys "Editor's Choice"

Για την επιλογή του Lexmark MB3442adw για το βραβείο «Editor's Choice», η Better Buys αξιολόγησε τη συσκευή με ανεξάρτητα κριτήρια και τη σύγκρινε με τις συσκευές του ανταγωνισμού βάσει χαρακτηριστικών, όπως η μοναδικότητα των λειτουργιών, η προστιθέμενη αξία για το χρήστη και η τιμή.

 

Η Better Buys εκθείασε το MB3442adw για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρει, όπως το μεγάλης χωρητικότητας toner, την έγχρωμη οθόνη αφής 2,8" και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, όλα σε μια συσκευή μικρού μεγέθους και χαμηλού κόστους.

 

«Το MB3442adw είναι ένα μονόχρωμο πολυμηχάνημα που απευθύνεται σε εταιρείες μικρού και μεσαίου μεγέθους που χρειάζονται μια οικονομική και αποδοτική συσκευή», δήλωσε η Melissa Pardo-Bunte, εκδότρια της Better Buys. «Ενσωματώνει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνονται και σε άλλες συσκευές της Lexmark, όπως η εμπιστευτική εκτύπωση, η ταυτοποίηση του χρήστη, η ασφάλεια δικτύου και εγγράφων».

 

Βραβείο PCMag.com "Editor's Choice"

Η PCMag.com, αυθεντία σε θέματα τεχνολογίας, αφού αξιολόγησε τη συνολική απόδοση, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα εκτύπωσης σε μια ανεξάρτητη εργαστηριακή δοκιμή, βράβευσε το Lexmark MB3442adw με την περιζήτητη διάκριση «Editors' Choice».

 

Η PCMag.com περιγράφει το Lexmark MB3442adw ως συμπαγές, γρήγορο και ευέλικτο. «Το ελαφρύ και συμπαγές πολυμηχάνημα Lexmark MB3442adw είναι αρκετά γρήγορο, έχει καλή ποιότητα εκτύπωσης και μπορεί να εκτυπώσει μεγάλους όγκους σε σχέση με την τιμή του», δήλωσε ο William Harrel, έγκριτος συντάκτης της PCMag.com. «Αυτό καθιστά το MB3442adw συσκευή εξαιρετικής αξίας για οποιοδήποτε γραφείο και μικρομεσαία επιχείρηση.

 

Η σειρά GO Line™ της Lexmark, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το MB3442adw, είναι μια ευρεία γκάμα «έξυπνων» συσκευών, εντυπωσιακά εύκολων και οικονομικών στη χρήση και στη συντήρηση, που απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες ομάδες εργασίας.

 

Ο Brock Saladin, αντιπρόεδρος της Lexmark, δήλωσε: «Αναπτύξαμε τη σειρά Lexmark GO Line™ για να ενσωματώσουμε χαρακτηριστικά και λειτουργίες εταιρικού επιπέδου σε μικρότερες, ελαφρύτερες συσκευές σχεδιασμένες για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση από την Better Buys και την PCMag.com, καθώς και για τη μεγάλη ανταπόκριση από τους πελάτες μας που χρησιμοποιούν τη σειρά εκτυπωτικών συσκευών Lexmark GO Line™».