Η Τράπεζα Κύπρου επέλεξε MPS της Lexmark

Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία & FYROM, σε συνεργασία με την εταιρεία H.S. DATA, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στην Κύπρο, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το φάσμα του τομέα της πληροφορικής, ανέλαβαν την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου έργου MPS στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό συγκρότημα στην Κύπρο.

 

 

Το έργο MPS περιλαμβάνει τη χρήση εκτυπωτικού εξοπλισμού στα κτήρια γραφείων και υπηρεσιών της τράπεζας, υπηρεσίες διαχείρισης αναλωσίμων (παραγγελίες, παραδόσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.) καθώς και υπηρεσίες after-sales, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των αυτοματοποιημένων εργαλείων που η Infolex διαθέτει για το σκοπό αυτό.

 

 

Η χρήση της πλατφόρμας MPS Dashboard την οποία έχει αναπτύξει η εταιρεία επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένους χρήστες του πελάτη να καταχωρούν αιτήματα after-sales support και να έχουν πλήρη εικόνα των μετρήσεων κάθε συσκευής (με δυνατότητες reporting ανά κέντρο κόστους κλπ.), των μηνιαίων χρεώσεων και των αντίστοιχων παραστατικών που έχουν εκδοθεί.

 

 

Τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων (MPS) της Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες παγκοσμίως από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Πολύ σημαντικός είναι ο υψηλός βαθμός ανανέωσης τέτοιων συμβολαίων (97%), γεγονός που επισφραγίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που η εταιρία προσφέρει.

 

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου