Οι έγχρωμες συσκευές Lexmark κερδίζουν το βραβείο "Επιλογές Καλοκαιριού 2020"

Η Lexmark, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή εκτυπωτικών λύσεων, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο φορέας αξιολόγησης Keypoint Intelligence - Buyers Lab απένειμε τα υψηλού κύρους βραβεία «Επιλογές Καλοκαιριού 2020» (2020 Summer Pick Awards) στις συσκευές Lexmark CS431dw και CX431adw, ως Εξαιρετικό Έγχρωμο Εκτυπωτή και Πολυμηχάνημα για Μικρές Ομάδες Εργασίας, αντίστοιχα. Οι Lexmark CS431dw και CX431adw είναι ισχυρά εργαλεία που συνδυάζουν την υψηλή και σταθερή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης με το χαμηλό βάρος και τις περιορισμένες διαστάσεις. Κατασκευασμένες με κριτήρια την αξιοπιστία, την απόδοση και την ασφάλεια, οι συσκευές εκτυπώνουν με ταχύτητα 24 σελ. ανά λεπτό και επιδέχονται επεκτασιμότητα στην τροφοδοσία χαρτιού για μεγαλύτερους χρόνους συνεχούς εκτύπωσης. Προσφέρονται με standard οθόνη αφής 2,8 ιντσών και συνδέονται εύκολα μέσω Wi-Fi, USB, Ethernet καθώς και στο Cloud.

 

 

 

H Kaitlin Shaw, Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Keypoint Intelligence για εκτυπωτικές συσκευές A4 δήλωσε: «Οι συμπαγείς και εύχρηστες συσκευές της Lexmark αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για οποιαδήποτε μικρή ομάδα εργασίας, η οποία αναζητά αξιοπιστία και υψηλής απόδοσης εκτυπώσεις, από έναν μικρό εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα», συμπληρώνοντας: «Παράγοντας ζωντανά χρώματα, καθαρές γραμμές και ευδιάκριτο κείμενο, η ποιότητα των εκτυπώσεων υπερκαλύπτει τις ανάγκες του τυπικού εργασιακού περιβάλλοντος ενός γραφείου. Οι χρήστες των μικρών ομάδων εργασίας μπορούν να είναι βέβαιοι, ότι ο συνδυασμός ισχυρής απόδοσης και ευκολίας χρήσης και συντήρησης που ενσωματώνουν οι συσκευές αυτές, θα τους εξασφαλίσουν την παραγωγικότητα που επιθυμούν, ενώ η ευελιξία που προσφέρουν, υποστηρίζοντας σύνδεση σε φορητές συσκευές (mobile) και cloud, σημαίνει ότι αυτή δεν περιορίζεται από τον υπολογιστή τους».

 

Ο Brock Saladin, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Προϋπολογισμού της Lexmark δήλωσε: «Η βράβευση αυτή επικυρώνει την αφοσίωση της Lexmark στην παραγωγή και διάθεση εκτυπωτικών συσκευών, οι οποίες συνδυάζουν την αξιοπιστία και την ασφάλεια που συναντάται σε συσκευές επιχειρηματικού περιβάλλοντος με το μικρό μέγεθος, την ταχύτητα, το χαμηλό κόστος και την ευκολία χρήσης που απαιτούν οι μικρές εταιρείες. Οι συνεργάτες της Lexmark περιμένουν από εμάς να παράγουμε αξιόπιστα προϊόντα υψηλής ποιότητας, στα οποία οι πελάτες τους να μπορούν να στηρίζονται. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει, ότι οι μικρές ομάδες εργασίας, μπορούν να βασιστούν σε αυτά τα δυνατά, έγχρωμα εργαλεία, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για αρκετά χρόνια».