Η Ogilvy & Mather επέλεξε MPS της Lexmark

 

Η Infolex, επίσημος αντιπρόσωπος της Lexmark International Inc. για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία & FYROM, υλοποίησε ένα ολοκληρωμένο έργο MPS για το μεγαλύτερο όμιλο επικοινωνιών στην Ελλάδα, την OGILVY & MATHER, αποτελούμενη από εξειδικευμένες εταιρίες, σήμερα ηγέτιδες στον τομέα τους, οι οποίες είναι: Bold Ogilvy & Mather, Ogilvy One, Asset Ogilvy Public Relations, Ogilvy Action, Hogarth & Ogilvy, Soho Square Athens & Foss Productions.

Το έργο MPS περιλαμβάνει ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού στα κεντρικά γραφεία των εταιρειών στο Γέρακα, όπως και υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων (secure print) και αναλωσίμων (παραγγελίες, παραδόσεις, συλλογή χρησιμοποιημένων κλπ.), αλλά και υπηρεσίες after-sales service, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω των αυτοματοποιημένων εργαλείων που η εταιρεία διαθέτει για το σκοπό αυτό.

Η χρήση της πλατφόρμας MPS Dashboard την οποία έχει αναπτύξει η εταιρία επιτρέπει σε εξουσιοδοτημένους χρήστες του πελάτη να καταχωρούν αιτήματα after-sales support & να έχουν πλήρη εικόνα των μετρήσεων κάθε συσκευής (με δυνατότητα reporting ανά κέντρο κόστους), των μηνιαίων χρεώσεων & των αντίστοιχων παραστατικών που έχουν εκδοθεί.

Τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων (MPS) της Lexmark έχουν εμπιστευθεί πολλές εταιρείες παγκοσμίως, από διάφορους επιχειρηματικούς τομείς. Πολύ σημαντικός είναι ο υψηλός βαθμός ανανέωσης τέτοιων συμβολαίων (97%), γεγονός που επισφραγίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που η εταιρία προσφέρει.

Κατεβάστε το σχετικό δελτίο τύπου